Click Fm -"Asculta live", prima aplicatie Facebook prin intermediul careia utilizatorii pot asculta stream-ul Click FM

HAPPY:DIGITAL a conceput si implementat Click FM - "Asculta live", prima aplicatie de Facebook din Romania care gazduieste stream-ul radioului atat pe pagina sa, cat si pe wall-urile utilizatorilor, informeaza un comunicat emis de Q2M.

Click FM - "Asculta live" lansata oficial pe 12 octombrie este o aplicatie de tip in-tab care invita utilizatorii sa devina fani ai postului de radio pentru a se putea conecta in direct la programele si transmisiunile radioului. Varianta beta a aplicatiei a fost disponibila de pe 11 octombrie.

"Mi-ar placea sa vad cat mai multe proiecte inovatoare dezvoltate de agentii din Romania. Orice initiativa pe Facebook are un potential urias – inca neexploatat in RO, drept dovada rezultatele campaniilor lansate pe pietele mature din vest, precum Marea Britanie sau Irlanda. Ne bucuram ca Adevarul Holding ne-a sprijinit in acest demers si impreuna am reusit sa fim deschizatori de drumuri pentru a doua oara – anterior am 'brevetat' primul tab de like cu posibilitate de share pe wall, pentru Catavencii", a declarat Monica Mircea (strategy and relationships partner, HAPPY:DIGITAL).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related