Pe 21 octombrie, Garanti Bank ocupa primul loc la categoria "Banci si servicii financiare" in topul de pe facebrands.ro

Pe 21 octombrie Garanti Bank se clasa pe locul I in categoria "Banci si servicii financiare" cu peste 18.500 de fani pe Facebook, in cadrul topului alcatuit de facebrands.ro, informeaza un comunicat emis de Oxygen PR. In acest moment, Garanti Bank ocupa in continuare primul loc cu peste 19.500 de fani, urmata de Groupama Asigurari (17.542), Citibank Romania (13.662), BCR (8.178) si Admiral Markets Trading for Everyone (8.080).

"Sa fii o institutie bancara in social media este cu totul alta poveste decat a fi un brand de larg consum, eventual si international – este nevoie de o abordare total diferita, care sa inspire increderea de care trebuie sa te bucuri si in offline, dar sa arati fanilor tai ca iti pasa de ei si in afara orelor de lucru. Este ceea ce incercam sa facem in social media: sa fim acel consilier al fiecaruia, care da cele mai bune sfaturi financiare, te tine la curent cu cele mai noi campanii, dar iti si da sugestii despre unde ti-ai putea petrece vacanta sau week-end-ul si, mai ales, intretine un dialog permanent cu fanii", a declarat Ilgaz Kaya (directorul de marketing al Garanti Bank).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related