România Sălbatică. Dan Dinu & Cosmin Dumitrache: Avem dramă, avem comedie. Toate filmările sunt realizate în România, cu animale sălbatice în libertate

România Sălbatică. Dan Dinu & Cosmin Dumitrache: Avem dramă, avem comedie. Toate filmările sunt realizate în România, cu animale sălbatice în libertate

Ce mult ne place sa zappam pe tv, din cand in cand, si sa nimerim pe un canal de wild nature. Sa ii recunoastem poate vocea lui Sir David Attenborough si sa plecam in expeditie cu el prin toata lumea. Totusi, oricat de intrigati am fi de imaginile spectaculoase, daca nu suntem niste pasionati ai naturii, schimbam canalul usor. Eventual, ne aducem discret aminte ca am avea si noi ceva material pe care britanicul ar putea sa il comenteze - nu ca ne-ar pasa prea mult. Oricum, pana la finalul gandului suntem deja pe alt canal. Si viata decurge in ritmul ei.

Intre timp, undeva prin muntii nostri, doi baieti cu echipamentul lor de filmat urca o creasta. Apoi asteapta. Stau in ploaie. Stau departe de familie. Si fac asta de vreo 10 ani, încercând să filmeze tot ce are țara asta mai frumos. O fac doar pentru ca tu, intr-o buna zi, cand vei da peste documentarul lor Romania Salbatica la tv, sa nu mai schimbi asa usor. O fac pentru ca tie sa iti pese. Sa ramai cu ochii in ecran pana la capat. Ba nu. Stii ce? O fac ca tu sa inchizi televizorul, sa-ti faci bagajul si sa pornesti la drum, sa descoperi tara.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related