Leo Burnett a realizat rebrandingul MEDAS sub sloganul "Sanatatea asa cum trebuie sa fie"

Leo Burnett a realizat rebranding-ul pentru MEDAS, unul dintre jucatorii de pe piata de servicii medicale private, informeaza un comunicat emis de The Practice. MEDAS promoveaza respectul fata de pacienti sub sloganul "Sanatatea asa cum trebuie sa fie". Investitia planificata pentru procesul de rebranding este echivalenta cu suma de 450.000 de euro.

"Cand am inceput sa lucram la campania MEDAS, ne-am dat seama ca, daca ne asumam un discurs sincer, avem o oportunitate de comunicare foarte mare. Este cunoscut faptul ca sistemul medical are in acest moment o multime de provocari: cel privat este perceput ca fiind destul de scump, in timp ce sistemul de stat se dovedeste de multe ori ineficient. Ne dorim ca MEDAS sa reprezinte o alternativa decenta si transparenta in sistemul medical romanesc, care sa vorbeasca despre normalitate si respect pentru pacienti", a declarat Anda Lazar (Client Service Director, iLeo).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related