Vanzarile Monopoly Media au fost preluate de Spectacular Group of Companies

La o luna dupa ce a castigat licitatia organizata de Metrorex pentru gestionarea spatiilor publicitare de la metrou, Spectacular Group of Companies isi consolideaza pozitia pe piata afisajului publicitar prin preluarea vanzarilor retelei de publicitate indoor Monopoly Media, informeaza un comunicat emis de Rogalski-Grigoriu PR.

"Necesitatea unei oferte cat mai diversificate, adaptate in functie de nevoile complexe de comunicare ale clientilor nostri, reprezinta motivatia ce a stat in spatele acestei decizii strategice pentru business-ul Spectacular Group. In 2011, am remarcat o evolutie a pietei de publicitate stradala din Romania, evolutie ce a fost generata de campanii creative, ce folosesc simultan medii de comunicare cat mai diferite. Suntem siguri ca cele doua decizii strategice anuntate de Spectacular Group of Companies anul acesta, si anume castigarea licitatiei pentru spatiile publicitare de la metrou, in luna septembrie, precum si preluarea vanzarilor companiei Monopoly Media, vor veni in intampinarea nevoilor actuale ale clientilor nostri", a declarat Corneliu Cherbis (CEO Spectacular Group of Companies).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related