Vedetele din Romania voteaza tara noastra pentru a ajunge pe harta Monopoly

Vedetele din Romania voteaza tara noastra pentru a ajunge pe harta Monopoly

Hasbro lanseaza campania „Romania pe harta Monopoly”, o provocare adresata romanilor de pretutindeni. Alaturi de cateva dintre cele mai indragite vedete autohtone, romanii sunt invitati sa acceseze site-ul www.votemonopoly.com si sa-si voteze tara pentru a fi inclusa pe tabla de joc „Monopoly Here and Now”, editia speciala din acest an.

George Pistereanu, Emil Rengle, Florin Grozea si Raul Gheba sunt doar cateva dintre vedetele care au ales sa se alature campaniei „Romania pe harta Monopoly”. Din dorinta ca Romania sa fie reprezentata pe tabla de joc a editiei „Monopoly Here and Now”, cei patru si-au pus imaginatia la joaca si le-au impartasit fanilor motivul pentru care au votat Romania: 

De-a lungul timpului, Hasbro si-a obisnuit publicul cu lansarea anuala a unei editii speciale a jocului Monopoly. In 2015, indragitul joc de tranzactii imobiliare pregateste editia „Monopoly Here and Now”, in care numele popularelor cartiere colorate vor fi inlocuite cu denumirile unor orase reprezentative ale lumii. Jucatorii de pe intreg mapamondul au la dispozitie 20 de zile pentru a vota orasele preferate care sa fie incluse pe tabla de joc. Pentru ca Romania sa se numere printre cele 20 de tari reprezentate Hasbro lanseaza provocarea „Romania pe harta Monopoly”.

Campania mondiala de votare a celor mai populare orase din lume se va desfasura in perioada 13 februarie - 4 martie pe site-ul www.votemonopoly.com. Lista finala a oraselor care vor fi incluse in jocul Monopoly Here & Now va fi publicata joi, 19 martie, de Ziua Mondiala Monopoly si, totodata, ziua in care brandul sarbatoreste 80 de ani. Mai multe informatii despre campania „Romania pe harta Monopoly” puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook (inseram link tab), iar detalii despre procesul de votare sunt disponibile pe www.votemonopoly.com.

Monopoly Trivia

De-a lungul timpului, Monopoly s-a facut remarcat prin editiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpa versiune a acestui joc a fost creata pentru a sarbatori un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai putin de 2 milioane de dolari, avand o tabla de joc din aur de 23 de karate si zaruri batute cu diamante. De asemenea, in 1978 a fost realizata si o versiune din ciocolata a jocului Monopoly, vanduta cu $600.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related