Cramele Recas va spune "Te Iubesc Mult" de Valentine's Day

In luna indragostitilor, Cramele Recas, unul dintre cei mai renumiti producatori de vin din Banat, a lansat cel mai nou produs al companiei - "Te Iubesc Mult". "Te Iubesc Mult" se adreseaza tuturor celor care iubesc si sunt iubiti, fiind un vin rose, usor, demi - dulce, remarcabil, cu un buchet caracteristic obtinut din renumitul soi Burgund Mare.

Initial, "Te Iubesc Mult" a fost conceput pentru piata din Japonia, lansarea acestui vin in tara samurailor avand o poveste impresionanta, iar ulterior produsul a fost testat in magazinele proprii ale companiei din Timisoara. Succesul deosebit inregistrat a determinat Cramele Recas sa creeze o varianta proprie pentru piata romaneasca. In prima luna de existenta a produsului pe piata romaneasca, reprezentantii Cramele Recas estimeaza ca vor fi vandute aproximativ 50.000 de sticle. Produsul poate fi gasit in marile lanturi de hypermarket-uri la un pret estimativ de 7.5 RON.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related