Vodanet Media - pasul spre milion

UN MILION de romani navigheaza si folosesc servicile oferite de site-urile Vodanet Media. Aceasta este concluzia unui raport privind piata de publicitate online din Romania facut de compania Softure. Concluziile raportului ce pun in lumina la modul cel mai clar distributia de audienta pe piata de internet au reafirmat pozitia de lider a Vodanet Media si au determinat decizia companiei de a se reprezenta singura in fata agentiilor de media si a advertiserilor incepand cu data de 14 februarie 2006.

"Suntem cel mai mare publisher online si a treia agentie de publicitate online din Romania, dupa cifra de afaceri, la o distanta neglijabila de locul 2." declarat Vlad Stan, Managing Director la Vodanet Media, precizand ca "maturitatea si puterea de care dispunem ne-au determinat sa luam decizia de a ne reprezenta singuri in fata advertiserilor. Este un pas necesar tinand cont ca audienta noastra depaseste 25% din utilizatorii de internet din Romania".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related