Spiritul de invingator

Cu o medie de varsta de 34,6 ani si un procent de 38,76 % din numarul total al angajatilor cu varsta sub 30 de ani, compania Quadrant Amroq Beverages (QAB) este una dintre cele mai tinere din Romania. Spiritul de invingator, inovatia, dinamismul, creativitatea si loialitatea sunt trasaturile care caracterizeaza un membru al echipei QAB.

Prime mari pentru proiecte "nerezonabile"
Incepand cu anul 2002, QAB a lansat o provocare angajatilor sai, care sa ii stimuleze sa isi depaseasca limitele. Angajatii pot propune proiecte "nerezonabile" menite a creste performantele companiei. Idei noi, initiative care la prima vedere par misiuni imposibile. In fiecare an, premiul de 32,000 USD este acordat ca bonus net castigatorilor. Anul trecut, a fost lansat cel mai "nerezonabil" proiect al companiei: prima de 1 milion de dolari pentru depasirea cifrei de afaceri de 100 de milioane USD a QAB. Aceasta prima s-a impartit in mod egal tuturor angajatilor cu alte functii decat cele manageriale si cu o vechime de minimum un an de zile in cadrul companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related