Funky Business si Laboratoarele Vichy va invita in Parcul Unirii

In perioada 6 - 27 martie, in Parcul Unirii, bucurestenii beneficiaza de consultatii dermato-cosmetice gratuite la Centrul Sanatatii Pielii Vichy. Este o actiune a Vichy Laboratoires Romania in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie, integrata in campania "Saptamanile sanatatii pielii". Productia, logistica si infrastructura Centrului Sanatatii Pielii sunt asigurate de Funky Business.

In cadrul centrului medici dermatologi, membri ai SRD, vor efectua teste si diagnostice profesioniste cu ajutorul unei aparaturi specializate si vor informa vizitatorii despre metodele eficiente de ingrijire si intretinere a pielii si parului. Proiectul a fost implementat in 30 de zile si a necesitat solutii profesioniste si flexibile din partea Funky Business, de la alegerea amplasarii Centrului intr-o locatie care sa il faca accesibil unui public larg, pana la design-ul interior, care sa reproduca aspectul unei clinici medicale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related