Funky Business vs. Funky Business

In toamna anului 2000, intr-o cafenea londoneza, avea loc accidental o intalnire dintre o persoana si o carte. Cartea – Funky Business - era o lucrare abia iesita din tipar pe atunci, insa descoperirea ideilor ei a constituit un moment unic. Pentru prima oara se crea o armonie extraordinara intre gandurile neexprimate ale cititoarei si o perspectiva provocatoare asupra noii ordini mondiale, o perspectiva sustinuta de 2 profesori universitari suedezi – Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale - cat se poate de liber si cu umor.

Aceasta intalnire a constituit principalul impuls care a dus la crearea, in anul 2001, a agentiei de comunicare live si marketing experiential - Funky Business. Crearea unui monopol temporar, cautarea permanenta a inovatiei si diferentierii fata de competitie, de care vorbesc autorii, a fost pusa in practica in domeniul comunicarii, prin abordarea unei pozitii de nisa, compania fiind prima pe piata locala specializata in marketing experiential.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related