Funky Business are un nou Deputy Managing Director

Cristina Andrei este, de la sfarsitul lunii iunie, noul Deputy Managing Director al agentiei Funky Business.

Fost producator muzical la Pro TV, ea se alatura echipei Funky Business dupa o experienta de peste 12 ani ca producator de evenimente in agentiile One4One, Saatchi & Saatchi, Mercury Promotions si ca Production Manager in echipa Funky Business. De-a lungul carierei sale, Cristina a dezvoltat proiecte pentru companii precum: Toyota, Coca Cola, Ursus, Kraft, UTI si multe altele.
"Ma bucur sa revin in echipa Funky Business. Este o provocare pentru mine sa conduc o echipa alaturi de care am lucrat multa vreme, implementand o multime de concepte care au impus noi standarde pe piata. Sunt insa convinsa ca va fi un parteneriat de succes", declara Cristina Andrei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related