Interactions a dezvoltat pentru SEAT site-ul seatwebshop.ro, primul magazin online de masini noi sustinut de un importator

Interactions a asigurat servicii de strategie, design si programare web, mentenanta si creatie media in realizarea site-ului seatwebshop.ro, lansat de SEAT in urma cu 3 saptamani, informeaza un comunicat emis de agentie.

Optiunile clientilor pe site includ selectarea masinii dorite, alegerea dealerului, solicitarea unui drive test cu o masina similara, incheierea contractului cu orice forma de plata – cash, credit sau leasing.

In dezvoltarea website-ului a fost luat in considerare feedback-ului primit din partea vizitatorilor si au fost create alerte speciale pentru cei care doresc sa fie informati despre anumite oferte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related