Echipa Pepsi se pregateste pentru meciul anului !

Si in acest an, Pepsi promite o campanie de fotbal de neuitat. Ca in orice alta echipa, echipa de vis Pepsi a "achizitionat" noi jucatori pentru a oferi fanilor din intreaga lume experiente de neuitat din lumea sportului rege si posibilitatea de a se intalni cu cei mai mari jucatori. Echipa de vis Pepsi 2006 ii are in componenta pe Fernando Torres, Robert Huth, Raúl Gonzalez Blanco, Frank Lampard, Thierry Henry, David Beckham, Ronaldinho, Roberto Carlos, Alessandro Nesta, Hernan Crespo, Raphael Van Der Vaart.

Anul acesta echipa de vis si-a gasit concurenta. Familia Helmut va provoca echipa la un duel mai mult decat spectaculos. Cine castiga? Intra pe www.mydadada.com si vei afla. Vizioneaza in premiera noul spot Pepsi si descopera numeroase alte surprize!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related