Inima Maggi revine acasa, de 2 ori mai pretioasa!

Dupa ce in 2005 a derulat, cu mare succes, cea mai complexa campanie de promovare a marcii Maggi, sub sloganul "Urmeaza-ti inima si castiga!", Nestlé Romania revine anul acesta cu o noua provocare: o campanie promotionala in care premiile si sansele de castig se dubleaza.
In perioada 06 martie - 12 mai 2006, Nestlé Romania readuce in atentia consumatorilor din intreaga tara inima Maggi si castiguri duble fata de anul trecut, deoarece in 2006 "Inima Maggi revine acasa, de 2 ori mai pretioasa!".
Lipeste inima Maggi pe fereastra casei tale, asteapta vizita caravanelor Maggi si poti castiga zilnic pana la 2000 Euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related