Invent Media este prezenta acum si pe Internet

Invent Media, companie ce promoveaza publicitatea in lift, a lansat astazi, 3 aprilie 2006, website-ul oficial - www.inventmedia.ro. Avand o structura intuitiva si continutul adaptat nevoii de informare a vizitatorilor, www.inventmedia.ro ofera detalii semnificative despre conceptul promovat de Invent Media - publicitatea in lift - si despre avantajele utilizarii acestuia in promovarea companiilor si a diverselor produse si / sau servicii ale acestora.

"Invent Media isi propune sa valorifice la maximum un mediu neconventional - liftul", a declarat Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media. Acesta a continuat: "Suntem convinsi ca este nevoie de o astfel de oportunitate de promovare pentru companii, mai ales daca luam in considerare faptul ca publicitatea in lift ofera siguranta ca mesajul ajunge la publicul tinta vizat. Acest lucru este posibil datorita faptului ca sunt cunoscute detalii despre costurile implicate de detinerea unui apartament in zonele centrale, in care noi avem inchiriate lifturile. in plus, mergem mai departe si oferim, la cerere, clientilor nostri si servicii de creatie special concepute pentru lift."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related