Invent Media si 121.ro te invita la concursul "Conversatii in lift!"

Mai indraznet: ,,Apas eu butonul de oprire intre etaje sau ma inviti tu la o cafea?" sau mai direct: ,,La care etaj ziceai ca mergi, la tine sau la mine?" poate mai romantic: ,,Cu tine sunt acum intre cer si pamant. N-ai vrea sa ne petrecem aceasta bucatica de eternitate cunoscandu-ne mai bine?" sau chiar amuzant "Parca am fi intr-o cutiuta cu chibrituri. Ce-ai zice daca ne-am aprinde?"

Oricum ai fi, oricare ar fi stilul tau, Invent Media, companie ce promoveaza publicitatea in lift si 121.ro te invita la concursul ,,Conversatii in lift". Acestea sunt doar patru din frazele participante la concurs. Noi vrem sa aflam ce ai face tu daca ti-ai intalni jumatatea intr-un lift sau pur si simplu care ar fi fraza ta de agatat un baiat / o fata dragut(a) intr-o asemenea situatie?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Invent Media

Invent Media activeaza din anul 2005 ca agentie de publicitate indoor. Invent Media a introdus si dezvoltat conceptul de publicitate in lift. Publicitatea indoor, in viziunea noastra, reprezinta modalitatea... vezi detalii »

Companii

Branduri

SectiuneRelated