Invent Media anunta colaborarea cu reteaua de fitness & wellness ClubMoving

Invent Media anunta colaborarea cu reteaua de fitness & wellness ClubMoving

Invent Media, unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii indoor, comunica acum si prin intermediul retelei de fitness & wellness Club Moving, completandu-si astfel portofoliul  de spatii indoor de expunere, disponibile pentru clientii sai.

Campaniile desfasurate in salile de fitness si centrele spa prezinta un potential incredibil in comunicarea indoor, asigurand un succes imediat activitatilor de promovare. Cluburile Moving pun la dispozitie clientilor sai o serie de facilitati, precum: sala cycling, sala aerobic, sala fitness, piscina, sauna, masaj etc. Toate acestea reprezinta oportunitati excelente de comunicare si reprezinta mediul ideal pentru livrarea eficienta a mesajelor campaniilor. Avantajele constau in timpul mare de expunere, aceasta fiind de aproximativ 90 de minute, si lipsa unor alti stimuli care sa perturbe transmiterea mesajelor in timpul activitatilor derulate. In plus, clientii sunt expusi la aceste mesaje de cel putin 2 ori pe saptamana.

Publicul retelei ClubMoving este unul activ, atent la imagine, format din persoane care inregistreaza venituri medii spre ridicate si activeaza in companii nationale si multinationale pe pozitii de midlle si top management. Fiind relaxat si deschis, acest tip de public este foarte receptiv la continutul campaniilor livrate.

Mediul din cadrul salilor de fitness si centrelor spa Club Moving este propice atat pentru campaniile de expunere in suporturi tip citylight, cat si pentru proiecte speciale: sampling cu materiale promotionale sau mostre de produse, branding oglinzi, amplasare de machete/butaforii branding vestiare/sali aerobic, branding echipamente sportive antrenori.

„Noua colaborare reprezinta dorinta noastra de a oferi clientilor cele mai bune spatii  de expunere indoor si din categoria Fitness&Wellness, asa cum i-am obisnuit si pe segmentul cladirilor de birouri si al hotelurilor. Ne-am gandit la ClubMoving pentru ca este un concept inovativ pe piata din Romania, are un trafic lunar foarte bun pentru fiecare punct (Club Moving Bucuresti – Hotel Caro, Club Moving Otopeni si Club Moving Express – Cora Militari), avand un public educat. Aceste avantaje cumulate cu aportul nostru in a propune suporturi publicitare elegante si amplasate in punctele intens circulate reprezinta propunerea noastra catre clientii interesati sa aiba o comunicare eficienta.” declara Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related