GSP.ro si Q2M in parteneriat cu Microsoft Romania lanseaza versiunea HTML 5 a site-ului gsptv.ro

Site-ul gsptv.ro, sectiunea video a gsp.ro, dispune de astazi de o noua versiune, redesenata folosind HTML5 si CSS3, informeaza un comunicat emis de Q2M. Modificarile noului tv.gsp.ro/html5 se remarca la nivel de design si functionalitate, aducand in prim-plan atat cele mai noi filmulete cat si cele mai vizionate. Proiectul a fost dezvoltat pentru Internet Explorer 9 de GSP.ro, cu sustinerea Q2M.

"Intr-un moment de tulburare nationala justificata, se intimpla si un lucru ciudat. Parca nu se mai vad lucrurile bine facute si toti se intreaba daca merita sa investesti in asocierea cu viitorul. Sigur ca merita! Asa ca GSP si Q2M, in parteneriat cu Microsoft, au lansat o sectiune video inovativa a GSP, programata in HTML5. Compatibila cu noul IE 9, sectiunea video este prietenoasa, creativa si de o calitate impecabila. Daca se sfirseste o lume, oamenii au nevoie sa o vada clar pe cea noua. Asta incercam!", a declarat Catalin Tolontan, redactor-sef la Gazeta Sporturilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related