COSMOTE - Sponsor International al concursului Eurovision 2006

COSMOTE, in calitate de Sponsor International al concursului Eurovision 2006, da startul in Romania turneului muzical "TRAIESTE VIATA IN RITMUL EUROVISION!", in care finalistii Eurovision Romania Mihai Traistariu, Delia si Akcent, impreuna cu formatiile Trident, Heaven si Blondy, vor interpreta hiturile lor cele mai cunoscute. Turneul muzical este prezentat de Catalin Maruta si se va desfasura intre 7 si 10 aprilie in orasele Iasi, Brasov, Cluj si Timisoara.

COSMOTE Romania, membra a grupului elen COSMOTE, detine drepturi exclusive de sponsorizare in domeniul telecomunicatiilor in Romania pentru cea de-a 51-a editie a concursului de cantece Eurovision, care va avea loc la Atena in data de 18 mai 2006 (semifinala) si 20 mai 2006 (finala). Drepturile exclusive de sponsorizare ale grupului COSMOTE se aplica in toate tarile in care acesta este prezent precum Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Macedonia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related