Se lanseaza Lowe Public Relations

Grupul de companii din care fac parte Lowe & Partners, Initiative Romania, Medic One, Draft Romania si Brand Connection s-a imbogatit cu inca o agentie, specializata in servicii de relatii publice

Veronica Savanciuc, President & CEO Lowe & Partners: "Proiectul Lowe Public Relations este un mare pas inainte in dezvoltarea strategica pe care ne-am propus-o pentru grupul nostru. In fiecare moment, industria de comunicare se transforma. Lowe Public Relations isi propune sa fie cu un pas inaintea acestui proces permanent de schimbare."
Nora Ionita, Managing Director Lowe Public Relations: "Vine uneori un moment bun, cand simti ca lucrurile se leaga. Acesta este momentul nostru. Un departament care a functionat cu succes ani de zile in cadrul agentiei de publicitate Lowe & Partners se desprinde pe cont propriu si capata propriul ritm, propria viata. Cred ca este un moment fericit pentru lansarea operatiunii de PR, caci business-ul de Public Relations capata din ce in ce mai multa substanta."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneRelated