BrandTailors semneaza identitatea vizuala si sloganul brandului de restaurante Phill

BrandTailors a dezvoltat identitatea vizuala si sloganul brandului Phill, care reprezinta primul restaurant cu loc de joaca pentru familii cu copii de pe piata din Romania, informeaza un comunicat emis de agentie. Identitatea vizuala a fost dezvoltata in jurul conceptului de inovatie si reuneste valorile brandului (experienta culinara, ineditul spatiului si confortul domestic), concentrate si in logo - elefantul Phill.

Sloganul Phill, "restaurant and more" evidentiaza abordarea relaxata, prietenoasa si familiara a brandului vizavi de publicul tinta.

"Este pentru prima oara cand un restaurant din Romania apeleaza la o companie de branding in vederea dezvoltarii strategiei si a imaginii de brand, in acord cu design-ul interior si functionalitatea serviciilor sale. Desi nou pentru echipa, proiectul Phill reconfirma intelegerea deplina din partea BrandTailors a tuturor variabilelor de branding necesare fundamentarii coerentei unui brand in mod remarcabil, a declarat Andreea Florea (Brand Strategy Coordinator, BrandTailors).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related