Un program de MBA de 45.000 EURO pentru creativii din intreaga lume

Scoala de la Berlin lanseaza incepand cu acest an un nou program de MBA pentru liderii creativi. Avand ca slogan "Turning great creatives into great creative leaders", programul targeteaza creativii din toata lumea, fie ca acestia lucreaza in publicitate, media sau film.

"Aceasta initiativa are la baza cererea tot mai mare de educatie formala de leadership si nevoile personelor cu functie de conducere din industriile creative", au precizat reprezentantii acestui proiect.
Programul isi propune ca prin crearea unui mediu proaspat si indraznet de invatamant, sa ajute la ridicarea standardelor in comunicarea si economia globala. Pentru aceasta, MBA-ul in Creative Leadership ii aduce laolalta pe cei mai importanti profesori din industrii precum media, publicitate, divertisment si marketing, alaturi de care se adauga profesionisti din mediul academic de la facultati de renume.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related