Pe langa Lurzer's Archive, AdPrint 2011 ii are ca parteneri pe (ADC*E) si Berlin School of Creative Leadership

Cea de-a douasprezecea editie AdPrint, festivalului european de publicitate care premiaza excelenta in print, va avea anul viitor, pe langa partenerul traditional - Lurzer’s Archive, si sprijinul Art Directors Club of Europe (ADC*E) si Berlin School of Creative Leadership, informeaza un comunicat The Institute. Editia din 2011 are loc in aprilie, la Bucuresti.

"Pe masura ce tot mai multe companii apeleaza la digital pentru a raspunde nevoilor lor de comunicare, puterea printului este adesea trecuta cu vederea si subestimata. Fara print, multe dintre campaniile de succes de azi nu ar fi eficiente, in special campaniile care sunt cu adevarat integrate. In rezolvarea problemelor cu care se confrunta industriile creative, Berlin School acorda o importanta deosebita reunirii liderilor dintr-o gama larga de discipline, iar printul nu este o exceptie. De fapt, am fost extrem de incantati ca Heidelberg Druck a sponsorizat recent o bursa completa acordata unui profesionist al printului, pentru a participa la programul nostru global Executive MBA. In mod similar, AdPrint face o treaba excelenta aducand laolalta lideri ai printului si print design-ului si suntem mandri ca Berlin School sustine AdPrint Festival 2011", a declarat Sheridan Johns (Director Berlin School of Creative Leadership).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related