[Training IQads Kadett] Ioana Hreninciuc – Lucrul in agentie vs. pentru client

[Training IQads Kadett] Ioana Hreninciuc – Lucrul in agentie vs. pentru client

Training-ul IQads Kadett de joi, 5 aprilie, va fi sustinut de Ioana Hreninciuc, Marketing Manager Hostway Romania.

Ioana face parte din echipa Hostway din 2009, pana atunci fiind – descrescator cronologic – Senior Project Manager, Pastel Age, Online Project Manager, Wilkins Lee, Copywriter – ATL, Brightness Advertising si Copywriter – BTL, Pyramid Soft.

In cadrul training-ului de saptamana viitoare, juniorilor li se va povesti despre ce inseamna sa lucrezi pentru client in comparatie cu job-ul intr-o agentie, despre elementele definitorii pentru fiecare dintre cele doua contexte si despre cum se realizeaza trecerea dintre ele.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads cu sprijinul agentiei-partener Mercury360. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pastel

pastel este o agentie de comunicare independenta, cu o istorie de peste 10 ani pe piata, care ofera experiente de brand integrate. La pastel credem ca ideile de succes sunt idei integrate. Acestea au puterea de a... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarRelated