Mercury360 comunica Tetra Pak

Mercury360 este agentia selectata de catre Tetra Pak pentru desfasurarea activitatilor sale de comunicare integrata din 2009. Selectia s-a facut in urma unui pitch, desfasurat in perioada februarie-martie, la care au mai participat alte 6 agentii.

"Tetra Pak isi propune sa educe consumatorii cu privire la beneficiile laptelui UHT (Ultra High Temperature). Aceasta tehnologie moderna reprezinta o inovatie in pastrarea calitatii laptelui si trebuie explicata consumatorilor. Contam pe experienta si pe abilitatile dovedite ale Mercury360 si speram ca aceasta campanie de comunicare isi va indeplini obiectivele prin utilizarea tuturor canalelor media necesare pentru a atinge targetul" povesteste Irene Gedeon, Communications & Environment Director Tetra Pak South Eastern Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related