Blend-a-med Complete 7 revine cu o propunere inedita

Blend-a-med Complete 7 revine cu o propunere inedita – In 7 zile incepe imbunatatirea tuturor celor 7 semne ale starii de sanatate a dintilor si gingiilor tale!
Pastele de dinti din gama Blend-a-med Complete 7 si-au dovedit deja efectele pentru protectia completa impotriva celor mai frecvente afectiuni dentare. Ca un element de noutate pentru o pasta de dinti, studiile realizate au aratat ca dupa numai 7 zile de folosire zilnica a Blend-a-med Complete 7, incepe imbunatatirea tuturor celor 7 semne ale sanatatii dintilor si gingiilor!

Un studiu realizat pe un esantion reprezentativ arata ca ingrijirea sanatatii cavitatii bucale este foarte importanta. Majoritatea respondentilor au apreciat ca ingrijirea dintilor si a gingiilor reprezinta un element de baza al igienei personale zilnice. Acestia au indicat si ca ingrijirea cavitatii bucale are doua scopuri precise: prevenirea problemelor (75% din respondenti) si rezolvarea acestora, prin restabilirea starii de sanatate (64%).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related