Blend-a-Med Complete 7 si Maximize Communications ofera Bucurestiului 7 motive pentru a zambi. In fiecare zi.

Blend-a-Med Complete 7, gama de pasta de dinti multi-beneficii pentru ingrijirea orala, ofera bucurestenilor 7 motive pentru a zambi in cadrul unui eveniment teatral deschis publicului larg.

Sambata, 17 iunie 2006, incepand cu ora 19.00, Blend-a-Med Complete 7, trupa D'Aya, 7 mimi si 7 statui zambitoare i-au intampinat pe bucuresteni in Parcul Tineretului, pentru un spectacol de teatru neconventional si o punere in scena cu totul aparte a unor piese de William Shakespeare. Totul in incercarea de a obtine cat mai multe zambete!

In plus, incepand de luni, 19 iunie, Blend-a-Med Complete 7 ne ofera un nou prieten pe care il vom putea intalni timp de o luna pe strazile Bucurestiului si care ne va indemna sa ne oprim din graba zilnica si sa zambim macar pentru o clipa. Fiecare dintre cele 7 statui Blend-a-Med Complete 7 va fi amplasata intr-o zona de trafic intens a capitalei si va purta cu sine unul dintre cele 7 mesaje ale campaniei. Astfel, Blend-a-Med Complete 7 ne va invata ca "Lumea iti pare intotdeauna mai frumoasa din spatele unui zambet!", ca intotdeauna "Arati mai bine cand zambesti!", ca este important sa surazi pentru ca "Nu stii niciodata cine se poate indragosti de zambetul tau!" si ca "Orice zi in care nu zambesti este o zi pierduta!".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related