Cum sunt barbatii nefiltrati vs. barbatii fresh, targetati de clipul Bergenbier cu Micutzu VS Narcotic Sound & Christian D

Cum sunt barbatii nefiltrati vs. barbatii fresh, targetati de clipul Bergenbier cu Micutzu VS Narcotic Sound & Christian D

Buzz cu Victor Stroe (Planning Director, Leo Burnett) - Fresh si Valentin Lica (Copywriter, Leo Burnett) - Nefiltrat

IQads: Cum ati caracteriza target-ul pentru fiecare dintre cele doua produse: Bergenbier Fresh si Bergenbier Nefiltrata, promovate prin clipul Nefiltrat VS Fresh (Micutzu vs Narcotic Sound & Christian D)?

Victor Stroe (Fresh): Fresh sunt niste baieti fini, de vara, preocupati de ei si ar vrea sa-l vada pe David Guetta mixand in Romania. Mergi in cluburi sambata seara si faci cunostinta :)

Valentin Lica (Nefiltrat): Barbatul nefiltrat e barbatul clasic care nu merge pe kudos (plaja mamaia n.r.), nu poarta tricouri decoltate, nu are freza cu etaj, nu poarta ochelari de soare in club, nu-si face perciuni cui si nici nu frecventeaza terase de fite. El apreciaza un gratar cu baietii, muzica buna si femeile care sunt smart si apoi arata si bine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Simona-silvia Nica
acum 8 ani
Initial am crezut ca este o vrajeala de spot. Dar i-am dat drumul si pe la jumatate s-au strans toti colegii din birou in jurul meu sa-l vada. Acum toti imi cer link-ul! Bravo, e viral!
Simona-silvia Nica
acum 8 ani
P.S.: Il bagati odata pe Youtube? Ca nu pot sa-i dau vant pe Facebook!
Victor Stroe
acum 8 ani
uite-l aici in HD: http://www.youtube.com/watch?v=aPw26Dw7Pi0


Branded


Related