Schimbam lumea impreuna – mesajul campaniei de comunicare "Let's Do It, Romania" 2012

Schimbam lumea impreuna – mesajul campaniei de comunicare "Let's Do It, Romania" 2012

Agentia AdBrain Partners a realizat campania de comunicare – print, radio si TV – pentru editia 2012 a proiectului "Let's Do It, Romania!" sub conceptul "Schimbam lumea impreuna!", informeaza un comunicat emis de echipa de comunicare a proiectului. De asemenea, Infinit Solutions Agency este agentia oficiala de consultanta si dezvoltare pentru comunicarea online a editiei de anul acesta.

"Intr-un astfel de proiect, fiecare face ce stie mai bine. Noi am dezvoltat o campanie de comunicare prin care speram sa transformam Romania intr-o tara mult mai curata. Insa, acest lucru nu este posibil decat cu ajutorul miilor de voluntari. Daca functionam ca o echipa in care fiecare isi indeplineste rolul, putem sa realizam lucruri ce par imposibile. De aici a rezultat si mesajul campaniei: Schimbam lumea impreuna! Desi pare idealist, mesajul este unul sincer si in care noi credem. Sper ca pe 12 mai toti romanii sa creada ca pot schimba lumea", a declarat Vlad Schuster (General Manager, AdBrain Partners).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related