Discovery Science anunta schimbari la nivelul imaginii si al grilei de programe

Incepand cu 1 iunie Discovery Science va avea o imagine si o grila de programe noua, infomeaza un comunicat de presa emis de Grayling. Canalul, ce e receptionat in peste 68 de milioane de locuinte din intreaga lume, va beneficia de un pachet grafic nou in culori mai intense si un logo 3D care e in permanenta transformare, peluand forma diverselor obiecte ce reprezinta genuri ale programelor Discovery Science – roboti, nave spatiale sau picaturi de apa.

"Stiinta a devenit un gen foarte popular in multe dintre tarile in care suntem prezenti. Discovery Science se bucura de un succes atat de mare pentru ca starneste in permanenta curiozitatea telespectatorilor, dar si pentru ca scoate stiinta din sala de clasa si din laborator, prin programe indraznete si inteligente. Schimbarile care tin de infatisare reflecta si o evolutie in materie de programe, care vor atrage un public mai mare, pastrand in acelasi timp valorile de baza ale canalului," a declarat Ada Roseti (Director de Programe pentru Europa de Sud-Est, Discovery Networks).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related