Nebunie cu mustati la HIPPOS de Noaptea Agentiilor

Nebunie cu mustati la HIPPOS de Noaptea Agentiilor

V-am obisnuit cu articole scrise pe bune, asa ca ma veti crede pe cuvant cand voi spune ca HIPPOS a pregatit si sustinut cea mai creativa noapte a agentiilor din cate am vizitat eu la editia asta. Desi eram aproape sa renuntam si sa fim luati serios in vizor de cei doi tipi care pareau ca detin cartierul de la ultima intersectie cu strada Vaselor, i-am gasit pe HIPPOS dupa luminile nebune de la etajul patru al unei cladiri. Ne-am gandit ca nu e chiar tonul obisnuit pe care o familie din zona Obor si-ar petrece seara de marti.

Si-am gasit mai mult decat atat. Pentru ca ce altceva am fi putut astepta de la niste oameni care anul trecut au adus oi in agentie? Cum am iesit din lift am fost intampinati de comitetul de primire format dintr-o galeata (si nu, nu e o metafora) de mustati - de la cele tip Hitler pana la clasicele Poirot si o colectie de oameni importanti decorati dragut cu cate o mustata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related