Antena3.ro lanseaza un site dedicat Jocurilor Olimpice de la Londra

Cu 70 de zile inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice de la Londra, Antena 3 anunta lansarea site-ului JO2012.Antena3.ro adresat tuturor iubitorilor de sport si celor care sunt interesati de istoria sportului, informeaza un comunicat emis de Antena 3. Lansarea coincide cu intrarea tortei olimpice pe teritoriul Marii Britanii si inceperea traseului catre Stadionul Olimpic din Londra.

Site-ul isi propune sa vorbeasca despre legendele din trecut ale sportivilor participanti la editiile Jocurilor Olimpice moderne, povestile din prezent si evenimentele din viitor, introducand utilizatorii in atmosfera olimpica. De asemenea, JO2012.Antena3.ro va publica stiri si informatii despre competitile si sportivii relevanti pentru Londra 2012 si va relata toate rezultatele inregistrate la Jocurile Olimpice, cat si informatii despre tarile care au intrat vreodata in competitie sau regulile sporturilor din programul olimpic de la Londra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Netvibes

Lucram intr-un domeniu in care este din ce in ce mai important sa ai un sediu social si online. Echipa Netvibes lucreaza de peste 10 ani dezvoltand proiecte complexe pentru trusturi media, acestea fiind primele... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related