The Cube by Electrolux, pe acoperisul cladirii Royal Festival Hall din Londra

Sat Bains, laureat cu doua stele Michelin, Claude Bosi, Daniel Clifford, Jonray si Peter Sanchez, laureati ai concursului "Ramsay's Best Restaurant 2010" si posesori de stele Michelin, impreuna cu scotianul Tom Kitchin, proaspat castigator al unei stele Michelin, vor gati in cadrul restaurantului Cube, un proiect marca Electrolux, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Restaurantul va fi amplasat pe acoperisul cladirii Royal Festival Hall din Londra in perioada 1 iunie – 30 septembrie 2012.

 

Conceptul restaurantului celebreaza experienta profesionala sustinuta de Electrolux. Astfel, proiectul va reuni bucatari premiati care vor gati cu ingrediente specifice zonei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related