Ogilvy anunta Luna Colgate

Colgate-Palmolive Romania demareaza in luna mai cea de-a noua editie anuala a programului educational Luna Colgate, cel mai complex program de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale. La fel ca in fiecare an, in cadrul programului populatia beneficiaza de consultatii gratuite si mostre de pasta de dinti in cabinete stomatologice si de oferte promotionale pentru produsele de ingrijire orala Colgate in magazine.

Consultatia gratuita la unul dintre cabinetele stomatologice inscrise in programul Luna Colgate nu este conditionata de cumpararea unui produs. Lista cabinetelor stomatologice participante va fi publicata in ziarul Romania Libera din data de 8 si 15 mai 2006.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated