Adentity si Campofrio si-au prelungit colaborarea pentru inca un an

Agentia de consultanta in relatii publice si comunicare Adentity, affiliate of Chime Communications UK si producatorul de mezeluri Tabco-Campofrio au prelungit pentru inca un an contractul de colaborare. Agentia va asigura pentru Campofrio Romania servicii de consultanta in stabilirea strategiilor de Relatii Publice, managementul situatiilor de criza, relatia cu mass media precum si consultanta in public si government affairs.

Este al treilea an consecutiv in care Adentity primeste in "gestiune" contul de PR al companiei Campofrio Romania. Tabco-Campofrio, companie subsidiara a Campofrio Alimentacion Spania, este unul dintre cei mai mari procesatori de carne din Romania, inregistrand in anul 2005 o cifra de afaceri de 33 de milioane de Euro. Portofoliul companiei cuprinde peste 100 de produse autohtone precum si o gama larga de produse importate din Spania. Crezul companiei este de a oferi consumatorilor sai produse cat mai sanatoase si cat mai naturale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related