Adentity lanseaza pentru Zentiva cel mai eficient tratament impotriva racelii si gripei

Compania farmaceutica Zentiva a lansat pe piata romaneasca doua noi produse de top, medicamentul Modafen, cel mai eficient tratament impotriva simptomelor gripei si racelii banale, si Mucosin, un sirop care are in compozitie miere de albine si este indicat in tratamentul tusei.
Lansarea are o componenta de relatii publice "administrata" de agentia de consultanta in relatii publice Adentity, affiliate of Chime Communications UK, dublata de o campanie publicitara clasica pe radio si televiziune.

Mesajul campanie PR este unul simplu si direct catre consumator si anume ca "Modafen va putea fi prima alegere a pacientilor in tratamentul impotriva racelii si gripei, datorita pretului cu 35% mai scazut decat al produselor similare dar si datorita modului de ambalare unic pe piata romaneasca, in cutii cu 24 tablete, care asigura un tratament complet de 4 zile".
Mucosin este un mucolitic pe baza de ambroxol care are in compozitie miere de albine, traditional remediu impotriva tusei.
Lansarea celor doua produse este insotita si de lansarea site-ului in limba romana, www.modafen.ro, unde poate fi gasit, alaturi de informatiile despre medicament, si un atractiv joc, destinat celor care vor sa se destinda cateva minute in fata calculatorului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related