Idei ascunse in nota de plata de catre Praktiker, la ADfel

Idei ascunse in nota de plata de catre Praktiker, la ADfel

Ati auzit povesti de la prietenii vostri despre “renovarea vietii”? Renovarea aia care a durat de doua ori mai mult decat era planificat si a costat mult peste planurile initiale? Praktiker e hotarat sa ne aduca aminte ca oamenii practici reusesc sa faca schimbari spectaculoase din orice amenajare, nu proiecte care le dau vietile peste cap. Ca, indiferent de venituri, toti cei care au idei frumoase pentru camin si gradina si le pot pune in practica cu banii castigati in cateva zile de lucru, aducand mici imbunatatiri care le fac intoarcerea acasa si mai placuta.

Pentru a promova in mod neconventional solutiile Praktiker venite in intampinarea oamenilor cu idei, in prima zi de ADfel toate notele de plata de la terasa au fost insotite de o propunere de idee practica care da de gandit. Nu ca am vrea sa va intristati ca v-ati luat o bere in plus, dar stiti ce puteati cumpara cu aceiasi bani de la Praktiker?

 

In functie de valoarea inscrisa pe nota de plata, fiecare participant la ADfel a aflat ce ar putea cumpara cu suma respectiva de la Praktiker. Nu dam mai multe detalii pentru ca activarea continua toata saptamana la ADfel. Tineti doar minte sa cereti bonul de la terasa, ca sa primiti alaturi de el o idee de la Praktiker.

ADfel se desfasoara pana pe 19 august la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related