Intersport iti da toate motivele sa faci sport la ADfel 2012

Intersport iti da toate motivele sa faci sport la ADfel 2012

N-am timp, n-am echipament, n-am spatiu. Doar cateva dintre scuzele pe care bucuresteanul tipic care merge la birou cel putin 8 ore pe zi le foloseste pentru a fugi de activitatile sportive. Ca sa le arate ca sportul e pentru toata lumea si poate fi facut oriunde, Intersport a venit in prima seara de ADfel cu un arsenal sportiv imprastiat peste tot in terasa de la Fabrica.

Stai la o masa de ping-pong si…

bei o bere. Sau mananci o pizza cu cetatenii. Dincolo de glumitele legate de popularitatea sportului numit halbere la noi, chiar e posibil sa faci miscare in timpul liber fara sa fie nevoie sa te izolezi in sala de antrenamente. Ca sa faca atmosfera mai sportiva, Intersport a inlocuit o masa normala din terasa Fabrica cu una de ping-pong. La care insa nu s-a jucat ping-pong, ci s-au organizat competitii de mancat-viteza, capturat paste in furculite si hidratat garduri. Nu am stat sa le tinem scorul, insa cu siguranta fair-play-ul a fost si de o parte si de cealalta a fileului.

Lectura de la baie e so last season

Cel putin atunci cand esti in oras nu iti permiti sa zabovesti la baie asa cum iti place sa faci acasa.Oricat de curate si ingrijite ar arata toaletele din barurile si terasele pe unde ajungi, niciodata nu va fi destul de comfortabila cat sa te simti ca acasa. Fetele se feresc de scaunul toaletei mai ceva ca de ciuma neagra. Ca sa transforme aceasta frica intr-o ocazie amuzanta de lucrat muschii, Intersport a montat in cate o baie de la baieti si de la fete o pereche de schiuri cu tot cu bete care putea fi folosita drept suport pentru pozitia schiorului. Stiti voi, aia in care evitati toaleta. Odata ajuns asa, iti si imaginezi cum le vei povesti prietenilor ce chestie tare ti s-a intamplat la baie. Ca sa-ti fie mai usor, Intersport a montat si un suport pentru telefon pe spatele usii din baie pentru ca tu sa iti poti face si o poza cu schiurile din baie. Poza poate fi folosita ulterior si pentru situatiile in care cineva iti reproseaza ca te-ai lenevit si nu te mai mentii ca altadata. Cand, de fapt, tu schiezi dupa fiecare 2 beri consumate.

Aruncarea cu Like-ul

Daca toate brandurile se bat pentru Like-ul tau atunci cand esti pe Facebook, Intersport s-a gandit sa faca asta atunci cand nu esti acolo. Cover photo-ul de Facebook al brandului a iesit pe terasa din Fabrica cu tot cu premii. Participantii puteau da un Like folosind o minge de fotbal. Fortosii si precisii care dadeau Like-ul atat de bine incat il daramau erau recompensati cu vouchere de reducere in magazinele Intersport. Placuta de Like a cazut pe capete, mai ceva ca in activarile online ale brandurilor cu concursuri pe Facebook. Si va mai cadea in continuare toata saptamana pentru ca sporturile de terasa ale Intersport continua pe toata durata ADfel. Asa ca dupa birou veniti sa va exersati creativitatea, dar sa faceti si putina miscare asa cum va place, fara sa va obositi prea tare.

ADfel se desfasoara la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related