Desperados a surprins participantii de la ADfel cu portrete wild neasteptate

Desperados a surprins participantii de la ADfel cu portrete wild neasteptate

Vineri seara multi dintre cei de pe terasa Fabrica stateau la o bere, vorbeau relaxati cu prietenii si se uitau relaxati la ce se intampla la ADfel. Dar, pentru ca nimic din ceea ce se intampla la ADfel nu se incadreaza in tiparele conventionalului, nici macar portretele facute celor de pe terasa nu puteau fi normale.

Desperados l-a ascuns pe ilustratorul Octav Ungureanu (a.k.a. Smoking Cool Cat) pe terasa de la Fabrica pentru a-i surprinde in portrete wild pe cei care stateau la bere, fara sa banuiasca ce li se pregateste. Octav Ungureanu, care e obisnuit sa faca portrete rapide si amuzante trecatorilor pentru ca obisnuieste sa stea in locuri cheie din Bucuresti, cum ar fi la TNB, si sa surprinda trecatorii in desene la minut pe care apoi le oferea "modelelor".

Trecute prin imaginatia acestuia, portretelor celor de pe terasa le-au fost adaugate elemente wild cum ar fi soparla Desperados sau o sticla de tequila, iar alaturi de desenul original, cei portretizati au primit si o pereche de catuse pentru a continua petrecerea in stil dement. Surpriza a fost pe masura, fiecare dintre cei surprinsi fiind amuzati de portretele wild.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related