Samsung transforma atletii paralimpici de la Londra in bloggeri

Samsung transforma atletii paralimpici de la Londra in bloggeri

[UPDATE] Spotul Samsung "Sport doesn't care who you are" a ajuns la peste 2.5 milioane de accesari in cele 7 zile de la lansare

50 de atleti paralimpici din 19 tari vor deveni bloggeri in cadrul programului "Samsung Paralympic Blogger" unde vor povesti pentru prima oara experienta din culisele Olimpiadei Paralimpice – de la viata in Satul Olimpic pana la felul in care decurg antrenamentele, informeaza un comunicat de presa emis de Fast Forward Communications.

Samsung pune la dispozitie atletilor bloggeri GALAXY Note-urile ce vor fi folosite si in cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Paralimpice si o aplicatie dezvoltata special pentru ca acestia sa poata capta cu smartphone-urile cele mai importante momente in calitate HD 1080p. Continutul filmat de acestia va fi apoi disponibil in Samsung Digital Hub si pe platformele de socializare, pentru ca publicul sa fie mai aproape de atletii paralimpici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related