Echipa de PR si Digital Fast Forward Communications se reuneste in agentia People Public Relationships Agency, devenita parte a Millenium People

Echipa de PR si Digital de la Fast Forward Communications va activa de astazi sub numele agentiei People Public Relationships Agency, care a fost integrata in grupul de comunicare Millenium People, informeaza un comunicat emis de People Public Relationships Agency. Fast Forward Communications ramane o agentie specializata de BTL, condusa de Stefan Toma.

Biroul agentiei de PR Fast Forward Communications din Sofia va activa tot sub numele People Public Relationships Agency. Intr-un si jumatate de la infiintare, biroul din Sofia a adaugat la portofoliul de clienti Logitech, Philips si AOC.

"Este o decizie importanta si conforma realitatilor industriei de comunicare, in ziua de astazi. Aveam nevoia sustinerii unui grup puternic pentru ca business-ul nostru sa se consolideze si sa creasca, aceasta pentru a putea beneficia, in favoarea clientilor nostri, de o expertiza cat mai larga. Politica cu privire la serviciile si solutiile oferite clientilor nostri ramane neschimbata", a declarat Tudor Daescu (Managing Partner, People Public Relationships Agency).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related