Fast Forward Communications va administra componenta de PR pentru New Kopel Group

Fast Forward Communications a castigat pitch-ul organizat de New Kopel Group in urma prezentarii strategiei de comunicare pentru anul 2011 atat la nivel de grup, cat si pentru companiile membre, informeaza un comunicat al agentiei.
New Kopel Group detine in Romania companiile Sixt Rent a Car, Union Motors, AAA New Kopel, Union Motors Service Auto si Sixt New Kopel, iar pe anul 2010 cifra de afaceri a companiei a atins peste 25 de milioane de euro.
“Fast Forward Communications a demonstrat o viziune strategica si mijloacele necesare pentru a atinge nevoile de comunicare, atat ale grupului cat si, in parte, pe cele ale companeiilor care il formeaza”, a declarat Dudy Perry (Director General, New Kopel Group Romania).
“Suntem mandri ca o companie atat de puternica, unul dintre liderii pietei auto din Romania, a gasit in noi partenerii de care avea nevoie”, a adaugat Tudor Daescu (PR Director, Fast Forward Communications).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related