Outstanding Website la WebAward pentru proiectul Senior Interactive - IstoriaComunismului.ro

Outstanding Website la WebAward pentru proiectul Senior Interactive - IstoriaComunismului.ro

Senior Interactive a castigat anul acesta premiul "Outstanding Website" la festivalul WebAward organizat de The Web Marketing Association pentru proiectul Istoria Comunismului dezvoltat pentru Fundatia Soros, potrivit unui comunicat de presa emis de agentie. Juriul a apreciat proiectul din punct de vedere content si usability.

Ideea proiectului a venit in urma cercetarilor realizate de Fundatia Soros ale caror rezultate indica faptul ca 38% din adolescentii romani cred ca perioada comunista a fost mai buna decat cea contemporana si multi dintre cei nascuti dupa 1989 nu stiu foarte multe despre acea perioada. Astfel, proiectul Istoria Comunismului si-a propus sa schimbe perceptia generala despre anii petrecuti sub regimul comunist recreand un altfel de "acasa", unde telefonul e ascultat, pe mileul din biblioteca se afla poza tovarasului, iar cu putina indemanare poti sa asculti Radio Romania Libera.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related