Senior Interactive, premiata la WebAward 2010 pentru skittles.ro

Agentia Senior Interactive se numara, pentru al doilea an consecutiv, printre castigatorii WebAward, obtinand premiul Standard of Excellence for Outstanding Achievement in Web Development in categoria Food. Daca anul trecut proiectul Squish.ro castiga premiul pentru Outstanding Achievement in Web Development, la categoria Outstanding Website, anul acesta Senior Interactive a castigat cu proiectul www.skittles.ro.

WebAward este una dintre cele mai apreciate competitii dedicate website-urilor, organizata anual de catre Web Marketing Association. Dintre mii de site-uri inscrise doar cateva zeci sunt premiate. Anul acesta, juriul international a considerat ca Skittles Romania seteaza standarde de excelenta pentru industrie, inovand la nivelul comunicarii online. Skittles Romania a urcat pe acelasi podium ca si Heinz sau Kellog's, branduri internationale, recunoscute pentru originalitate si spirit inovator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related