Bucatarul Reginei Angliei si al lui Woody Allen, in noua campanie de comunicare BILLA

Bucatarul Reginei Angliei si al lui Woody Allen, in noua campanie de comunicare BILLA

Incepand cu 13 septembrie, BILLA Romania lanseaza noua platforma de comunicare a carei imagine centrala este bucatarul Giuseppe Daddio, care a gatit pentru Regina Angliei si Woody Allen, informeaza un comunicat de presa emis de Rogalski-Grigoriu PR. Campania va fi prezenta pe toate mediile de comunicare, incluzand TV, radio, print si social media. De asemenea, revistele saptamanale BILLA vor include rubrici permanente in care bucatarul Daddio va prezenta retete accesibile si usor de realizat, sfaturi de nutritie si idei de utilizare a diverselor ingrediente.

Alegerea lui Giuseppe Daddio ca endorder al campaniei de comunicare ce se deruleaza la nivel international este motivata de reprezentantii BILLA Romania prin faptul ca acesta reprezinta principiile companiei – calitate la preturi scazute, varietate si accesibilitate a produselor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Catalina Balan
acum 11 ani
Interesanta alegere de cuvinte. Giuseppe Daddio, acest chef faimos reprezinta calitate la preturi scazute... O fi gatit gratis pentru Regina Angliei si Woddy Allen?


Branded


Related