Policolor lanseaza CASABELLA cu Zenith Media!

Zenith Media a realizat cea mai mare campanie de tranzit din Romania.

Lansarea celui mai nou brand Policolor este atipica, are ca suporturi media de promovare outdoor si radio si reprezinta de fapt cea mai mare campanie de tranzit din Romania ca numar de vehicule.

Campania ruleaza pe o perioada de trei luni, cu incepere de la 1 august si se desfasoara in peste 15 orase, numai in Bucuresti avand ca suporturi 60 troleibuze si 50 autobuze.

O campanie de impact, cu rezultate rapid vizibile in vanzari.

Cezar Grigore, director marketing Policolor, ne spune: " Cu o experienta de peste 35 de ani pe piata lacurilor si vopselelor, Policolor este in prezent unul din cei mai mari producatori romani de profil si lider regional in zona Sud-Est Europeana in domeniu, orientat spre piata si bazat pe.
Casabella este o vopsea lavabila de interior, rezistenta, foarte alba, recomandata pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare din zidarie, beton, tencuiala sau ipsos. In varianta email, Casabella este disponibila in 18 nuante RAL, superlucioase, destinata vopsirii lemnului sau pentru suprafete metalice. Produsul este pozitionat in segmentul preturilor medii, conceptul de lansare fiind "more for less": calitate mai buna pentru un pret accesibil.
Vanzarile realizate in primele zile de viata ale produsului au depasit cele mai optimiste previziuni, demonstrand inca o data ca imbinarea justa a elementelor mixului de marketing se pot transforma intr-un succes de piata. "

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related