Publicis Groupe a devenit actionar majoritar al Zenith Romania

Publicis Groupe a devenit actionar majoritar al Zenith Romania

Publicis Groupe a anuntat pe 12 septembrie 2013 achizitia agentiei Zenith Romania. Prin aceasta miscare ZenithOptimedia, reteaua de media a grupului, va prelua conducerea Zenith Romania, agentie afiliata pana in momentul de fata, arata un comunicat emis de companie.

Zenith Romania, agentie care ofera servicii specializate de media, a fost infiintata in anul 2000 si face parte din reteaua ZenithOptimedia Northern, Central and Eastern Europe. Portofoliul agentiei include clienti precum L’Oreal, Nestle si ING Group.

"De peste 10 ani reprezentam cu mandrie ZenithOptimedia in Romania. Imbratisam spiritul si cultura acestei retele, suntem <The ROI Agency> pentru clientii nostri, iar munca noastra este bazata pe procesele, aplicatiile si metodele ZenithOptimedia. Beneficiem de datele, sistemele si training-urile din retea. Aceasta este faza finala a integrarii agentiei noastre in reteaua globala si sunt fericita sa fac parte din proces. Achizitia este dovada cresterii si rezultatelor extraordinare ale operatiunilor Zenith de la noi din tara si este un indicativ al dedicarii Publicis Groupe fata de piata locala", a declarat Maria Tudor (Managing Director, Zenith Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related