Peste 70 de scurmetraje din selectia KINOFEST vor fi disponibile online, pe platforma WEBKINO.ro

KINOFEST si WEBKINO aduc in premiera pe internet peste 70 de selectii de scurt metraje din cadrul celui mai important festival de film digital din Romania.

Vizitatorii WEBKINO vor avea la dispozitie 6 pachete de scurmetraje, grupate pe cele 3 tematici ale festivalului (fictiune, animatie, micromovie), care vor putea fi vizionate in perioada 26 – 31 octombrie, cu plata biletului de acces in platforma video online, via SMS. Detalii privind filmele disponibile si pachetele de acces sunt disponibile pe www.webkino.ro.

KINOFEST este primul festival de film digital din Romania, si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Este, totodata, o competitie internationala de scurtmetraj, ce cuprinde trei sectiuni: Animatie, Fictiune, Micromovie. In cadrul fiecarei sectiuni juriul desemneaza cate un castigator. A 6-a editie a festivalului are loc in perioada 26-28 Octombrie 2012, in Bucuresti. Detalii despre programul proiectiilor sunt disponibile pe www.kinofest.com.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related