Dan Virtopeanu, la conducerea noii companii de mobile marketing din grupul Leo Burnett

Noua companie de mobile marketing lansata astazi, Breeze Mobile, face parte din grupul Leo Burnet si va fi condusa de Dan Virtopeanu – unul din cei mai cunoscuti specialisti in comunicarea pe mobil si tehnologii emergente de pe piata locala, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Breeze Mobile isi propune sa comunice pe medii si instrumente mobile, urmarind sa promoveze si sa integreze aceste tehnologii in strategiile de comunicare ale companiilor.

Serviciile oferite de Breeze Mobile includ dezvoltarea site-urilor mobile, a aplicatiilor, ca si a activarilor punctuale si a mecanicilor de vanzare sau loializare prin mobil. Lansarea companiei vine ca urmare a evolutiei in continua crestere a pietei de telefonie mobila si a utilizarii intensive a internetului mobil de catre romani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related